Pozovite nas odmah! +381 65 20 81 902|loncarvet@gmail.com
O NAMA2023-04-14T08:18:27+00:00

O nama

Veterinarska klinika Lončar osnovana je 2018. godine. U svojoj dugoj istoriji rada u inostranstvu spremni smo da ponudimo Beogradu najviši kvalitet usluge pri očuvanju zdravlja i nezi kućnih ljubimaca i ostalih životinja.

15 GODINA ISKUSTVA

Naš tim čine lekari koji se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u radu sa životinjama u zemlji i inostranstvu. Želimo da Beogradu pružimo mesto  kvalitetne usluge i nege, koja ne zaostaje za najsavremenijim načinima lečenja u svetu.

Kontaktirajte nas!
Zoran Lončar
Zoran LončarDVM
Zoran Lončar, ESAVS specijalista neurologije-neurohirurgije, SCIVAC specijalista ortopedije, AO internacionalni predavač.
Ivana Hadžić
Ivana HadžićDVM
Diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2013. godine. Evropska škola za napredne veterinarske studije iz oblasti anesteziologije i urgentne medicine, Univerziteta u Luksemburgu. Kontinuirana edukacija iz oblasti interne medicine.
Miomira Dragomirov
Miomira DragomirovDVM
Diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2013. godine. Kontinuirana edukacija iz oblasti interne medicine i dermatologije.
Jovana Stanković
Jovana StankovićDVM
Diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine, Univerziteta u Beogradu 2018. godine. Evropska škola za napredne veterinarske studije iz oblasti kardiologije, Univerziteta u Luksemburgu. Kontinuirana edukacija iz oblasti interne medicine.
David Beljić
David BeljićDVM
Diplomirao na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2019. godine. Kontinuirano ESAVS usavršavanje iz oblasti ortopedije.
Aleksandar Delić
Aleksandar DelićDVM
Diplomirao na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2016. godine. Član ESVN (The European Society of Veterinary Neurology). Stručno usavršavanje na Univerzitetskoj klinici u Lajpcigu, Nemačka, iz oblasti neurologije. Stručno usavršavanje na Univerzitetskoj klinici u Bolonji, Italija, iz oblasti endokrinologije. Evropska škola za napredne veterinarske studije iz oblasti neurologije, Univerziteta u Luksemburgu.
Manojlo Mijalković
Manojlo MijalkovićDVM
Diplomirao na Fakultetu veterinarske medicine, Univerziteta u Beogradu 2020. godine. Edukacija iz oblasti interne medicine.

Klinika

Veterinarska klinika Lončar, osnovana je 2018. godine kao privatna specijalizovana klinika za male životinje u ulici Đurićevoj broj 6, u Beogradu. Njen osnivač je Zoran Lončar dr. vet. med.

Specifičnost klinike ogleda se u profesionalnom odnosu zaposlenih prema problemu sa kojim dolazite počevši od temeljnog pregleda i uzimanja svih potrebnih dijagnostičkih analiza, pa sve do primene najboljih rešenja u lečenju Vašeg kućnog ljubimca, na najvišem nivou savremene veterine.

Stalno stručno usavršavanje zaposlenih putem učešća na kongresima, simpozijumima i seminarima u zemlji i svetu, kao i posedovanje najsavremenijih uređaja i opreme, omogućava nam uvođenje najnovijih metoda lečenja u svakodnevnu praksu.

TELEFON

0652081902

ADRESA

Đurićeva 6, Beograd

PONEDELJAK-PETAK

9-20h

SUBOTA

09-14h

NEDELJA

09-14h

TELEFON

0652081902

ADRESA

Đurićeva 6, Beograd

EMAIL

loncarvet@gmail.com

PONEDELJAK-PETAK

9-20h

SUBOTA

09-14h

NEDELJA

09-14h